Το Spatolato είναι η πιο κλασική και διακριτική επένδυση ρητίνης, για ένα ουσιαστικό και μινιμαλιστικό δάπεδο. Είναι ένα από τα υλικά επίστρωσης της ErreLAB που κατακτά νέες περιοχές, που προορίζονται να γίνουν ο τομέας των επιφανειών στη ρητίνη. Ένα σύστημα που επινοήθηκε για τον εμπλουτισμό των εσωτερικών και εξωτερικών τμημάτων των κατοικιών, όπως αίθρια, μπαλκόνια, βεράντες και περιβάλλοντα πισίνας. Χωρίς αρμούς με συνεχείς επιφάνειες που καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα.

Το Spatolato Outdoor είναι μια διακριτική διακόσμηση, που όμως δεν περνά απαρατήρητη, με μια ουσιαστική και καλοδιαλεγμένη χρωματική επιλογή, που σας επιτρέπει να συνεχίσετε σε εξωτερικούς χώρους με τις τεχνικές και το χρώμα που εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους. Για να ζήσετε κάθε εξωτερικό χώρο με τον καλύτερο τρόπο. 

Η σύνθεση του Spatolato και του Spatolato Outdoor αποτελείται από αδρανή υλικά πυριτικής φύσης σε λεπτή κοκκομετρία, ενώ είναι εμπλουτισμένη και με ρητίνες.

 Το Σύστημα Ρητινοκονίας διατίθεται σε δύο εκδοχές. Η πρώτη εκδοχή εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους ενώ η δεύτερη εκδοχή εφαρμόζεται σε εξωτερικούς χώρους.

Και οι δύο εκδοχές Spatolato και Spatolato Outdoor διατίθεται σε τρία διαφορετικά βερνίκια: Γυαλιστερό, Σατινέ και Ματ. Η επιλογή χρώματος μπορεί να γίνει από την ποικιλία των 140 αποχρώσεων, από τις βεντάλιες We AreColor και RAL.

 

Το Σύστημα αποτελείται από δύο εκδοχές:

  Indoor: 

  • Αστάρι δύο συστατικών (Α + Β) 
  • Βάση Maltaτριών συστατικών (Α + Β + C)
  • Spatolatoindoor δύο συστατικών  (Α + Β + Χρώμα)
  • Βερνίκι νερού(Α + Β)

  Outdoor: 

  •  Βάση Erreblock τριών συστατικών    (Α + Β + C)     
  •  Spatolato outdoor δύο συστατικών (Α+Β+χρώμα)
  • Βερνίκι πολυουρεθάνης (Α + Β)              

Τα πλεονεκτήματά του είναι:

– Μεγάλη μηχανική αντοχή
– Καλή αντοχή στην τριβή
– Μεγάλη αντοχή στις ακτίνες UV και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.
– Δεν έχει πρόβλημα με το νερό

Προϊόντα