Η Πατητή Ρητινοκονία Errefast είναι ένα μείγμα από υδρόφοβες ρητίνες και αδρανή υλικά σε διάφορες κοκκομετρίες. Οι επιστρώσεις δαπέδου και τοίχου Errelab αποτελούν ιδανική λύση για όλους τους χώρους διαβίωσης, εργασίας, ή δημόσιους τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς, καθώς ενσωματώνουν τέλεια ισορροπία μεταξύ αισθητικής και τεχνικών ιδιοτήτων.

Χάρη στα λίγα χιλιοστά ενός υλικού υψηλής τεχνολογίας οι χώροι αποκτούν μια νέα μοναδική και ιδιόμορφη ατμόσφαιρα. Είναι ιδανικό για έργα όπου απαιτείται υψηλός βαθμός λειτουργικής ευκολίας και καλά χαρακτηριστικά απόδοσης.

Τα πλεονεκτήματα Πατητής Ρητινοκονίας Errefast:

  • είναι ανθεκτικό στην τριβή,
  • δεν επηρεάζεται από νερό (αδιάβροχο),
  • είναι αντιολισθητικό,
  • έχει μεγάλη αντοχή σε γρατζουνιές,
  • έχει πολύ καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα
  • επισκευάζεται σε περίπτωση ατυχήματος

Διατίθεται σε 2 υφές: Errefast XL & Errefast Fine

Η εκδοχή Errefast XL είναι με χονδρή κοκκομετρία ενώ η εκδοχή Errefast Fine είναι με λεπτή κοκκομετρία (σε πούδρα).

 

Λόγω στης σύστασης των υλικών του και συνδυαστικά με τις ρητίνες που περιέχει, δύναται να εφαρμοστεί σε μεγάλο εύρος εσωτερικών, εξωτερικών χώρων καθώς και σε μπάνια.

 

Κατά την εφαρμογή του υλικού, η καινοτόμα σύνθεσή του, του επιτρέπει να «αναπνέει» με τέτοιο τρόπο ώστε η άφθονη εργασιμότητά του, σε συνδυασμό με την καλή πρόσφυσή του στο υπόστρωμα, να προσδίδουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, χωρίς ρηγματώσεις που αντέχει στην πάροδο του χρόνου.  

 

 

Μπορεί να χρωματιστεί από μια πληθώρα χρωμάτων από τις βεντάλιες RAL & WE ARE COLOR, ενώ διατίθεται σε 3 εκδοχές βερνικιών: γυαλιστερό, σατινέ και ματ.

Προϊόντα