Χειροποίητες επιφάνειες Ideal Work®: όμορφες και ανεπανάληπτες

 

Το Ideal Work Microtopping® είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια συνεχή, καινοτόμο και απτική επιφάνεια που μπορεί να κάνει οποιονδήποτε χώρο μοναδικό, είτε πρόκειται για ένα minimal μοντέρνο περιβάλλον όπου το Ideal Work Microtopping® ξεχωρίζει ως κύριο χαρακτηριστικό, είτε για ένα κλασικό, ρουστίκ ή vintage περιβάλλον, όπου ολοκληρώνει το στυλ με εκλεπτυσμένη διακριτικότητα.

 

Γιατί να επιλέξετε το Microtopping®
Καινοτόμο υλικό: Ανανεώστε την επιφάνεια σε μόλις 3 χιλιοστά.
Με μόλις τρία χιλιοστά πάχος, του microcement Microtopping® σας επιτρέπει να ανανεώνετε υπάρχουσες επιφάνειες σε διαφορετικές βάσεις (μπετόν, αυτοεπιπεδούμενο, κεραμικό, ξύλο…) χωρίς να χρειάζεται να τις αφαιρέσετε.

Το Microtopping® καθαρίζεται εύκολα και εγκαθίσταται γρήγορα. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί όπου χρησιμοποιείται ενδοδαπέδια θέρμανση.

Πείτε αντίο στους ορατούς αρμούς και τις γραμμές διακοπής.
Το Microtopping® είναι η ιδανική λύση για όσους δεν επιθυμούν αρμούς καθώς σας επιτρέπει να δημιουργείτε συνεχείς επιφάνειες, σε εσωτερικούς χώρους.

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό τόσο για οριζόντιες όσο και για κάθετες επιφάνειες, όπως τοίχους από γυψοσανίδα ή τοιχοποιία, σκάλες, μπάνια και καμπίνες ντους. 

 

Χρώματα, εφέ, φινιρίσματα… η αισθητική του τσιμέντου δεν έχει όρια
Χάρη στα συγκεκριμένα Color Pack-C Liquids, είναι δυνατή η ανάμειξη ατελείωτων χρωματικών συνδυασμών μικροτσιμέντου.
Με περισσότερα από 30 χρώματα, η ένταση του χρώματος και ο τόνος θα ποικίλλουν ανάλογα με την ποσότητα του προϊόντος που έχει αραιωθεί στο πολυμερές (για να δημιουργηθούν πιο ανοιχτές αποχρώσεις) και την βάση (λευκό ή γκρι) του Microtopping που χρησιμοποιείται. Υπάρχει η δυνατότητα για 2 διαφορετικές τελικές υφές και 2 διαφορετικά είδη ρητίνης.

 

Οφέλη:

Καμία αφαίρεση Το δάπεδο μπορεί να αποκατασταθεί χωρίς αφαίρεση, γρήγορη και καθαρή διαδικασία
Ελάχιστο πάχος  Καμία αλλαγή στο επίπεδο της πλάκας
Χωρίς αρμούς Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς όρια ή διακοπές ανάλογα με την υπάρχουσα επιφάνεια
Συνοχή Μπορεί να εφαρμοστεί με συνεχές αποτέλεσμα μεταξύ δαπέδων και τοίχων
Προσαρμοσμένα τελειώματα Άπειρες δυνατότητες χρωμάτων με μια ποικιλία από υφές και χρώματα

Προϊόντα