Το Terrazzo Lixio®+ είναι μια νέα έκδοση του συστήματος Lixio®, της Ideal Work που αναπαράγει το εμβληματικό, κλασικό δάπεδο Τerrazzo.

Το Lixio®+ χαρακτηρίζεται από διαφορετική εμφάνιση, αποτέλεσμα της χρήσης μεγαλύτερων αδρανών (2cm-3cm-4cm) και από μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνική εφαρμογής που αυξάνει ελαφρώς το πάχος του δαπέδου.

 

Ένα μοντέρνο κλασικό
Κλασική κομψότητα, ιστορική γοητεία, υψηλή αντανάκλαση και αξία: Το Lixio®+ είναι ένας συνδυασμός μοντέρνων και αρχαίων παραδόσεων.
Η εμφάνιση είναι αυτή των πιο ευγενών δαπέδων Terrazzo, ενώ η επιλογή υλικών και η τεχνική εφαρμογής αντικατοπτρίζουν τη συνεχή και καινοτόμο έρευνα της Ideal Work σε λύσεις υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας φιλικές προς το περιβάλλον.

 

Μάρμαρο και χρώματα: ατελείωτοι συνδυασμοί
Μέσω συνολικού μεγέθους και επιλογής χρώματος, το Lixio®+ προσφέρει ατελείωτους συνδυασμούς που το καθιστούν ένα εντελώς ξεχωριστό προϊόν, με βάση το γούστο και το στυλ του σχεδιαστή ή του πελάτη.

Αυτές οι πτυχές κάνουν το Lixio®+ ένα πλήρως προσαρμόσιμο προϊόν εξαιρετικής ποιότητας με την ικανότητα να έχει μια διαρκώς μεταβαλλόμενη έκφραση.

 

Οφέλη:

Προσαρμοσμένα τελειώματα Άπειρες χρωματικές δυνατότητες με ποικιλία ιταλικού μαρμάρου
Χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις
Υψηλή αντοχή στη φθορά

 

 

Αλλα Προϊόντα από την κατηγορία: