Ανεπανάληπτο, ανθεκτικό και με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Με το Microterrazzo Lixio® ανανεώνουμε τη μεγάλη ιταλική παράδοση στο βενετσιάνικο δάπεδο. Έμβλημα του κλασικισμού, της κομψότητας και της φινέτσας. Σήμερα, χάρη στην Ideal Work, το βενετσιάνικο Terazzo επιστρέφει με μοντέρνο και πρωτοποριακό διακοσμητικό φινίρισμα.

 

Ανανέωση επιφάνειας σε μερικά χιλιοστά
Το Lixio® μπορεί να εγκατασταθεί με πάχος μόλις 8-10 mm για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο συνεχές φινίρισμα πλάκας. Το Lixio® αποτελείται από βάση τσιμέντου και αδρανή ιταλικού μαρμάρου Carrara υψηλής ποιότητας που αναμειγνύονται σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και φινιρισμάτων.

 

Όμορφο μέσα και έξω
Η τελική επιφάνεια του Lixio® μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τον πιο σύγχρονο σχεδιασμό αλλά και με ιστορικά και παραδοσιακά περιβάλλοντα, για μια διακριτική και φιλόξενη πολυτέλεια. Το Lixio® μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό περιβάλλον (είναι ανθεκτικό στις ακτίνες UV και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες). Το microterrazzo Lixio® είναι ιδανικό για διαφορετικούς τρόπους χρήσης: οικίες, εμπορικά κτήρια, ξενοδοχεία, χώρους γραφείων κ.α.

 

Οφέλη:

Χωρίς αφαίρεση Το δάπεδο μπορεί να αποκατασταθεί χωρίς αφαίρεση, γρήγορη και καθαρή διαδικασία
Χαμηλό πάχος Ελάχιστη αλλαγή στο πάχος του δαπέδου
Χωρίς αρμούς Εφαρμόζεται χωρίς όρια ή διακοπές ανάλογα με την υπάρχουσα επιφάνεια
Προσαρμοσμένα φινιρίσματα Άπειρες δυνατότητες χρωμάτων με ποικιλία ιταλικού μαρμάρου
Ταχύτητα τοποθέτησης Γρήγορη διαδικασία εφαρμογής

 

 

 

* Πληροφορίες επιπέδου εκπομπής πτητικών ουσιών σε αέρα εσωτερικού χώρου, παρουσιάζοντας κίνδυνο τοξικότητας κατά την εισπνοή, σε κλίμακα τάξης που κυμαίνεται από Α+ (πολύ χαμηλές εκπομπές) έως C (υψηλές εκπομπές).

Αλλα Προϊόντα από την κατηγορία: