Το Rasico ® είναι μια διακοσμητική επίστρωση με βάση το τσιμέντο για εξωτερικούς επίπεδους χώρους, παρέχοντας υψηλή αντοχή στη φθορά αλλά με πάχος μόλις 3-4 χιλιοστά. Εφαρμόζεται με σπάτουλα σε νέα ή υπάρχοντα υποστρώματα και προσφέρει πρωτότυπες επιλογές σχεδίασης που χαρακτηρίζονται από μοναδικά φινιρίσματα που ποικίλουν ανάλογα με την επιλογή χρώματος και την τεχνική εφαρμογής.

 

Τέλειες επιφάνειες με την πάροδο του χρόνου

Η επιλογή Rasico ® σημαίνει να απολαμβάνετε επιφάνειες που διατηρούν την τέλεια όψη τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό οφείλεται στις αποκλειστικές προστατευτικές επεξεργασίες που κάνουν την επιφάνεια εξαιρετικά ανθεκτική στην τριβή, τα λάδια, το νερό, τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες και τις ακτίνες UV.

Οι επιφάνειες από Rasico ® καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα.

 

Ένα πρωτότυπο σχέδιο
Χάρη στην εφαρμογή με σπάτουλα και την ικανότητα του τεχνίτη, το Rasico προσφέρει ένα πρωτότυπο και πάντα διαφορετικό σχέδιο, αναδημιουργώντας μια minimal εμφάνιση.

Το Rasico διατίθεται σε 29 βασικά χρώματα!
Με το Rasico ® μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά φινιρίσματα: Rasico ® και Rasico ® Touch.

Για πιο απαλό και λιγότερο απτικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με το αρχικό «κλασικό» φινίρισμα, μπορεί κανείς να επιλέξει το Rasico ® Touch, το οποίο γίνεται εφικτό από μια πρόσθετη στρώση υλικού. Ιδανικό για μέρη όπου το αντιολισθητικό χαρακτηριστικό δεν είναι τόσο κρίσιμο, όπως βεράντες, αίθρια και κιόσκια.

 

Οφέλη:

Ελάχιστο πάχος Καμία αλλαγή στο επίπεδο της πλάκας
Χωρίς αρμούς Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς όρια ή διακοπές ανάλογα με την υπάρχουσα επιφάνεια
Ταχύτητα τοποθέτησης Γρήγορη διαδικασία εφαρμογής
Υψηλή αντοχή στη φθορά
Ανθεκτικό σε όλες τις θερμοκρασίες

 

 

Αλλα Προϊόντα από την κατηγορία: