Προστατευτική διαπνέουσα βαφή εξωτερικών χώρων

 

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το RIALTO FINISH , η διαπνέουσα βαφή υψηλής ποιότητας. Εισήχθη στις αρχές της δεκαετίας του ΄60, ενώ εκτιμάται ακόμη και σήμερα για την ελαστικότητα και την αντοχή του, όπως αποδεικνύεται από την κατάσταση των κτηρίων που επιστρώθηκαν τουλάχιστον πριν από τριάντα χρόνια.

Πολύ συνοπτικά μπορούμε να συνοψίσουμε ότι οι ιδιότητες της πρόσφυσης στο υπόστρωμα, η αντοχή στην τριβή, η απορρόφηση νερού και η αναπνοή του τοίχου οφείλονται κυρίως στον τύπο και στην ποσότητα των συνδετικών που υπάρχουν στην σύνθεση. Τα ιδιαίτερα σκληρά αδρανή που υπάρχουν στο συγκεκριμένο προϊόν όπως γρανίτης, χαλαζία και μαρμαρυγία , κατάλληλα αναμεμιγμένα ανά τύπο και κοκκομετρία αλλά και με ειδικά πρόσθετα και μυκητοκτόνο-βακτηριοκτόνο ευρέος φάσματος απλώνονται στο «υγρό φιλμ» δίνοντας ένα προστατευτικό, ανθεκτικό και μακράς διαρκείας επίστρωμα.

Η σημαντική αναπνοή με την εξαιρετική του ικανότητα να προσκολλάται στο υπόστρωμα, το καθιστούν το τέλειο προϊόν για την διακόσμηση και την προστασία των επιφανειών τοίχων με διαρκή και αποτελεσματικό τρόπο. Η τεχνολογία και η απλότητα χρήσης του, καθιστούν το RIALTO FINISH το τέλειο προϊόν και την ιδανική λύση όχι μόνο για την διακόσμηση αλλά για τα πιο απαιτητικά έργα από άποψη χρώματος και διάρκειας.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Υψηλός βαθμός μόνιμης ελαστικότητας
• Ανθεκτικό στην τριβή
• Δεν ξεφλουδίζει ή ραγίζει
• Επιτρέπει στις επιφάνειες να αναπνέουν
• Εμποδίζει το σχηματισμό μούχλας
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό πρόσφυσης για διακοσμητικές επιστρώσεις σε εξωτερικές εργασίες

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Λείο, ματ και μεταξένιο φινίρισμα

Αλλα Προϊόντα από την κατηγορία: